5 Câmpuri cu flori, care trebuie vizitate și admirate

Aceste cinci câmpuri de flori, din întreaga lume oferă imagini incredibile, pline de culoare, parfumuri de neuitat, iar starea de spirit este una specială. Fie că vorbim de narcise, maci, lalele, flori sălbatice și alte soiuri de flori, o excursie la una dintre aceste grădini frumoase poate reprezenta mereu o opțiune pentru o călătorie de neuitat. Să le admirăm împreună!

1. Câmpul de flori albastru strălucitor, Ennis Bluebonnet Trails, Texas

În aprilie, florile sunt frumos înflorite, iar The Ennis Garden Club găzduiește un festival pentru a le sărbători, festival, care adună, peste 100.000 de vizitatori.

2. Festivalul Shibazakura Fuji, Japonia

La baza muntelui Fuji, Japonia, festivalul Shibazakura Fuji sărbătoreşte înflorirea a peste 800.000 fuschia moss phlox/ Brumărele. În acest an, evenimentul s-a desfășurat, în perioada 16.04 - 29.05.2016.

3. Grădinile Keukenhof, Olanda

Grădini Keukenhof se mândresc cu peste șapte milioane de bulbi și cu 800 de soiuri de lalele. Înflorirea lor are loc, în mod normal, în ultimele două săptămâni din aprilie și prima săptămână a lunii mai.

4. Câmpurile de ranunculus din Carlsbad, California

Câmpurile de flori sunt cunoscute pentru Ranunculus, de toate culorile. Câmpurile sunt deschise timp de zece săptămâni, în fiecare primăvară, de la 1 martie, până prin 8 mai.

5. Yorkshire Lavender

Planificați-vă o excursie la Terrington, Anglia, în iulie sau august pentru a vedea și miros o varietate de soiuri.

Zi-le și altora!

Dacă ți-a plăcut, dă un share și un like!

Recomandări

Fii tot timpul la curent cu subiectele care te interesează.