10 Citate inspiraționale, lăsate în urma sa de Muhammad Ali

Muhammad Ali (născut sub numele Cassius Marcellus Clay, Jr.) a fost un boxer profesionist, campion mondial la box. În anul 1974 a fost ales Sportivul anului din SUA, iar în 1999, Ali a fost desemnat „Sportivul secolului” de revista americană Sports Illustrated. El este considerat cel mai mare campion de box la categoria grea precum și unul din cei mai populari sportivi al tuturor timpurilor. Încă de la începutul carierei profesioniste el își spunea ca fiind The Greatest, lucru care s-a dovedit să fie adevărat. Anul acesta a spus adio lumii acesteia, dar a lăsat, printre multe și valoroase lucruri, și o serie de citate inspiraționale. Am ales pentru dumneavoastră zece dintre ele, care ne-au plăcut mai mult.

1. Zboară ca un fluture și înțeapă ca o albină.

2. Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat, nu este ceva ce se poate învăța la școală, dar dacă nu ai învățat, ce înseamnă prietenia înseamnă că nu ai învățat nimic.

3. Cine nu e suficient de curajos încât să își asume riscuri, nu realizează nimic în viață.

4. Un om fără imaginație e un om fără aripi.

5. Am urât fiecare minut de antrenament, dar mi-am spus: Nu renunța. Suferă acum și trăiește restul vieții ca un campion.

6. Eu sunt cel mai mare, am spus asta înainte să știu că voi fi.

7. Cel care visează să mă bată pe mine, ar trebui să se trezească și să își ceară scuze.

8. Campionii nu sunt făcuți în sălile de sport. Campionii sunt făcuți din ceva ce au adânc în interiorul lor – o dorință, un vis, o viziune.

9. Nu ştiu întotdeauna despre ce vorbesc. Dar ştiu că am dreptate.

10. Vârsta e ceea ce crezi tu că este. Ești bătrân pe cât de bătrân crezi tu că ești.

Zi-le și altora!

Dacă ți-a plăcut, dă un share și un like!

Recomandări

Fii tot timpul la curent cu subiectele care te interesează.